Notícia
21/11/2019
Personalitats del món de la cultura, la moda i el periodisme recolzen la recerca del Consorci

Actors, humoristes, periodistes i dissenyadors han gravat vídeos per sumar-se a la campanya de captació de fons per investigar i desenvolupar projectes amb impacte local al Maresme. Els vídeos s’emmarquen en la campanya d’enguany “El menjar cura!”.

Les actrius Sílvia Abril i la Carla Lladó, el dissenyador Juan Avellaneda, la directa de cinema Judit Colell, els Comediants i periodistes com el Francesc Marc Álvaro, Manel Lucas, Ramon Besa o Albert Lesán ja han aportat el seu granet de sorra a la campanya "El menjar cura!". Tots ells han gravat vídeos que han compartit a les xarxes socials explicant que és la disfàgia i animant als seus seguidors a col·laborar amb el Consorci. En aquest l’enllaç podeu veure un vídeo-resum amb els seus missatges.


El Menjar cura! és una campanya de captació de fons impulsada pel Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, per promoure la recerca sobre disfàgia, que és la dificultat per empassar bé. Es tracta d’una patologia molt freqüent a les societats desenvolupades, i afecta la majoria dels ancians i de les persones de totes les edats amb afectacions neurològiques greus.

Sopar solidari. El pròxim 13 de desembre se celebrarà un sopar solidari al foyer del Tecnocampus de Mataró. Es comptarà amb l’actuació de "Comediants" i els diners recaptats serviran per finançar projectes de recerca amb impacte local en dos col·lectius vulnerables de la comarca: els ancians ingressats a l’Hospital de Mataró i els alumnes de l’escola L’Arboç, tots dos molt afectats per la disfàgia.

Tu també hi pots col·laborar, fes ja la teva donació a http://impulsemlarecerca.csdm.cat o vine a sopar amb nosaltres!


 Tornar enrere