Notícia
20/06/2019
Acreditats per formar especialistes en geriatria

El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) ha estat acreditat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social com a unitat docent multiprofessional de geriatria. Això permetrà formar, cada curs, dos metges residents especialistes en Geriatria i una infermera resident en l’especialitat d’Infermeria Geriàtrica. Des del l’any 2008 i fins l’actualitat, el CSdM tenia acreditada la formació d’un metge resident de Geriatria per any.

Els nous residents de Geriatria del CSdM es formaran en unitats clàssiques de l’assistència geriàtrica com són les unitats d’aguts, unitats de cures intermèdies (convalescència, psicogeriatria, ortogeriatria), cures pal·liatives, equips UFISS i suport a l’Atenció Primària (Equips d’avaluació interdisciplinari ambulatòria i PADES). Rebran, a més, formació específica en el maneig de les patologies més prevalents en l’ancià, les síndromes geriàtriques i aprendran a treballar en equips multidisciplinaris que faciliten la continuïtat i coordinació assistencial.


Els centres on es farà aquesta formació son l’Hospital de Mataró (aguts, urgències), l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena (Cures Intermèdies), la Residència Sant Josep i el CAP Cirera Molins (Atenció Primària).


 Tornar enrere