NotÝcia
30/04/2019
MÓster universitari en cronicitat i envelliment

Diversos professionals del Consorci col·laboren com a docents en aquest màster sobre atenció integrada impartit al Tecnocampus de Mataró.

L’Escola Superior de Ciències de la Salut, com a centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ofereix el Màster universitari d’atenció integrada en cronicitat i envelliment, una formació d’excel·lència a professionals de la salut amb inquietuds en la recerca sobre patologia crònica o que tinguin la necessitat d’enfrontar-se als nous reptes que requereix l’atenció integrada al pacient i als seus familiars.


Col·laboració de diverses entitats i perfils professionals. Aquest màster universitari es realitza amb la implicació de la Fundació TIC Salut, l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol), i el Consorci. És un màster en el qual participen com a docents clínics, investigadors reconeguts i experts en les malalties cròniques i l’envelliment.


Per la seva orientació, el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment dona accés a Programes de Doctorat. L’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus té convenis amb diferents Programes de Doctorat per poder donar continuïtat a alumnes del màster cap a estudis de doctorat.


Més informació


 Tornar enrere