Notícia
16/11/2018
El Consorci promou la relació amb les associacions i el voluntariat de salut de la comarca

La Primera Jornada d’Entitats de Salut del Maresme se celebrarà el pròxim 23 de novembre a la sala d’actes de l’Hospital de Mataró. S’obre, així, un espai de trobada entre els centres del Consorci i les associacions i el voluntariat de salut del nostre territori.

Vincle amb el teixit associatiu. L’objectiu és conèixer les activitats que realitzen les diferents associacions i voluntariats, i establir una bona vinculació amb les entitats i als seus col·laboradors. Totes elles treballen per facilitar la vida als malalts i les famílies, acompanyar i acostar solucions als nous problemes que esdevenen darrere d’un diagnòstic i que poden permetre millorar l’autonomia i la qualitat de vida d’aquests malalts i de seu entorn.

 

Iniciatives diverses. Durant l’acte es realitzaran dues taules, a la primera es presentaran diverses associacions de la zona i a la segona es posaran sobre la taula els punts de vista d’una associació, una treballadora social i un voluntari. Posteriorment es presentaran els projectes escollits d’algunes associacions participants.

 

L’experiència. La cloenda estarà a càrrec de Màrius Serra (Barcelona, 1963), escriptor i patró de Nexe Fundació que ha treballat en premsa, ràdio i televisió i que va escriure el llibre “Quiet” (Empúries), sobre l’experiència amb el seu fill pluridiscapacitat, el qual acaba de sortir en reedició commemorativa dels 10 anys.

 

Projecte estratègic. Es tracta d’una jornada adreçada a les associacions de salut del Maresme, a pacients, a usuaris i als professionals, la qual s’emmarca dintre del marc del Pla Estratègic, línia 4: “Obrir l’organització a l’entorn social. Establir noves relacions amb les diverses associacions de la Comarca”.


 Tornar enrere