Educa't al teu centre

L’educació per la salut és un procés d’ensenyament i d’aprenentatge planificat que condueix a la modificació de les conductes relacionades amb la salut, tot adoptant conductes saludables o canviant conductes que ens perjudiquen per conductes saludables.

Així doncs, l'educació per a la salut es presenta com l'eina fonamental per exercir la promoció de la salut. Recau sobre diferents àmbits, sent els fonamentals, els àmbits sanitari, educatiu i comunitari. Des dels centres de primària del Consorci Sanitari del Maresme volem emfatitzar la importancia d'educar en salut mitjançant la promoció de diferents activitats i recursos. Podeu consultar algunes de les activitats accedint a l'apartat d'informació per a l'usuari de cada centre de primària: Argentona, Cirera-Molins i Mataró Centre.


Activitats als centres d'atenció primària

Informació per al pacient

Els antibiòtics

Els antibiòtics són uns medicaments que poden curar infeccions causades per bacteris. Els antibiòtics, com tots els medicaments, poden causar efectes indesitjables si s'utilitzen malament. No prengui mai antibiòtics pel seu compte, faci-ho sempre per indicació del seu metge.

Veure tots els fulls d'informació

Sabies que...

Un donant pot arribar a salvar la vida de fins a 8 persones amb el trasplantament dels seus òrgans i millorar la qualitat de vida de fins a 100 persones més gràcies als seus teixits.

En vols saber més?

Vídeos amb consells de salut

Colesterol. Què cal saber-ne?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam molestie, urna eget aliquam ultrices, metus est eleifend risus, vel tristique eros tortor ac sapien. Phasellus sollicitudin blandit sem, in eleifend ante dignissim sed.

Webs d'interès