Homenatgem als nostres professionals jubilats  

Ahir es va celebrar, a la sala d'actes de l'Hospital de Mataró, un acte de reconeixement als treballadors del Consorci que s'han jubilat entre el 2020 i el 2022. Una iniciativa que es va iniciar el 2019. però que es va aturar per causa de la pandèmia i que ara s'ha volgut reprendre per poder agrair la feina i el compromís d'aquests professionals.

El gerent, Ramon Cunillera, va inaugurar aquest acte que va reunir a unes 50 persones i en el que també van participar alguns extreballadors que van voler compartir les seves experiències i els seus records amb la resta: Rosa Maria Soler, infermera; Pedro Carreño, cirurgià vascular; i Juan Ocete, mosso de Serveis Generals. També es va presentar l'Associació de Metges Jubilats, de la mà de Josep Anton Capdevila.

Mantenir el vincle. Ramon Cunillera va aprofitar per presentar una nova iniciativa que té com a objectiu mantenir viva la relació i el vincle amb els professionals que ja s'han jubilat, implicant-los en accions de caràcter social, educatives o científiques que es puguin organitzar en un futur.

L'acte que va finalitzar amb una xocolatada, on els presents van poder retrobar-se, saludar-se i compartir les vivències d'aquesta nova etapa de la vida que ara han començat.