Nova edició del Màster i Postgrau en Alteracions de la Deglució

Aquesta tarda s'inaugura la quarta edició del Màster i la setena del Postgrau, con un total de 41 alumnes de diferents nacionalitats

Es tracta d'un programa internacional que ofereix la Fundació Salut del Consorci Sanitari del Maresme i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 100% online i que ofereix la possiblitat als alumnes d’una estança presencial d’un mes a l’Hospital de Mataró, un dels centres pioners en el cribratge i tractament de la disfàgia.

Aquest Màster i Postgrau en Alteracions de la Deglució està dirigit a tots els professionals sanitaris que participen en el diagnòstic i/o tractament de la disfàgia. Des d'un enfocament multidisciplinari, aquest programa promou el treball en equip i la interacció entre alumnat internacional i professorat d'arreu destacat en aquest camp.

Inclou un temari revisat i actualitzat anualment, amb matèries sobre el cribratge i el diagnòstic de la malaltia durant la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta serà la setena edició del Postgrau i la quarta edició del Màster. En les edicions anteriors ha reunit a 192 alumnes de 28 nacionalitats diferents i diverses especialitats: metges, logopedes, nutricionistes, odontòlegs, fisioterapeutes, farmacèutics i terapeutes ocupacionals. L'edició 2022-2023 compta amb un total de 41 alumnes inscrits.

Iniciat el passat 10 d’octubre, la duració és fins al juny de 2023 en el cas del Postgrau i fins a novembre de 2023 el Màster.