Notícies
11/11/2019

Demà se celebra el dia mundial contra aquesta infecció, la que amb més freqüència precisa l’ingrés del pacient i que, en països desenvolupats, suposa la sisena causa de mort. Un estudi recent busca com predir possibles complicacions cardíaques en pacients amb pneumònia en fase aguda.

...
07/11/2019

Els residents van gaudir elaborant panellets amb la col·laboració d’un grup d’alumnes de l’Institut Alexandre Satorras de Mataró.

...
06/11/2019

La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Mataró estrena un box amb llums LED graduables que permeten una il·luminació circadiària, ajudant així a mantenir el cicle nit-vigília i no alterar el ritme de la son. Es tracta d’una prova pilot per millorar el confort, l’orientació i la regulació hormonal dels pacients.

...
30/10/2019

Enguany s’aposta per un format d’informe anual molt resumit, visual, àgil i adaptable a tots els dispositius mòbils. S’hi destaquen les dades més rellevants, que el lector pot ampliar al Portal de Transparència del web. Com ja és habitual, la Memòria és en format electrònic, en consonància amb el nostre objectiu de reduir l’ús de paper i reduir l’impacte ambiental de les nostres ...