Notícies
21/09/2018

Es tracta d’una iniciativa d’un equip de professionals liderat per l’Álvaro Frias, psicòleg clínic del Servei de Salut Mental i Addiccions, per proporcionar tractaments satisfactoris durant les crisis emocionals a les persones amb TLP.

...
19/09/2018

Per segon any consecutiu, han completat una formació online acreditada pel National Health Service (NHS; Servei Nacional de Salut del Regne Unit) per poder identificar de forma ràpida els pacients amb risc vital, inclosos els que tenen sèpsia.

...
14/09/2018

L’objectiu és apropar l’atenció a l’entorn habitual d’aquests pacients, que fins ara s’havien de traslladar a Mataró. El nou servei, ubicat al CAP La Salut, s’adreça a persones amb discapacitat Intel·lectual que presenten problemes de salut mental i/o alteracions conductuals associades.

...
12/09/2018

El 13 de setembre se celebra el Dia Mundial d’aquesta malaltia freqüent i amb una mortalitat elevada. L’any passat a Catalunya va ser responsable de l’ingrés hospitalari de més de 22.700 persones i va causar 4.000 morts, més que els infarts i els ictus junts.

...