Notícies
19/07/2019

Arrenca una campanya de captació de fons del Consorci Sanitari del Maresme per a la recerca de la disfàgia. Els beneficis aconseguits es destinaran a millorar l’estat nutricional i la qualitat de vida dels alumnes de l’escola d’educació especial l’Arboç.

...
17/07/2019

Es destinarán 75.000€ a la realització de sis projectes liderats per professionals propis, i en queden 25.000€ per adjudicar fins a final d’any.

...
15/07/2019

El nou sistema de treball, proposat per la Conselleria de Salut, ajuda a prioritzar els casos més greus i facilita que les persones siguin ateses per aquell professional més adequat i el més ràpid possible. Aquest model que implica l’apoderament de professionals de l’atenció primària com les infermeres, per atendre determinats tipus de consultes, o el personal administratiu, amb un paper clau per a la derivació de le ...

10/07/2019

El passat mes de juny va tenir lloc a Mataró la primera trobada de persones laringectomitzades del Maresme, organitzada pel Servei d’Otorrinolaringologia de l’Hospital de Mataró i el Servei de Logopèdia d’Atos, empresa especialitzada en cànules de laringectomia.

...