Inici / Comunicació / Notícies
Notícies
13/12/2019

El passat dimecres dia 4 de desembre, la sala d’actes es va omplir en un emotiu acte per agrair la feina i el compromís de les persones que s’han jubilat del Consorci entre el 2016 i el 2019.

...
10/12/2019

El proper dijous 12 de desembre, se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró la VIII Jornada de Salut Mental. Participaran professionals del Consorci i d’altres hospitals com l’Hospital Clínic de Barcelona o l’Hospital Universitari Parc Taulí. També assistirà el Cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitario Cruces de Bilbao, Rafael Segarra, amb una conferència sobre l&rs ...

29/11/2019

Aquesta jornada és una nova oportunitat per insistir que els avenços científics i socials han millorat la qualitat i l’esperança de vida de les persones amb VIH però també per recordar que cada any es produeixen noves infeccions i que encara no es disposa d’un tractament curatiu. A l’Hospital de Mataró s’han detectat 37 nous diagnòstics de VIH en els últims tres anys.

...
28/11/2019

El Consorci ha volgut agrair la feina que fan diferents associacions que realitzen voluntariat als nostres centres amb un acte de reconeixement que es va celebrar dimarts amb la presència l’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo, el gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera i la coordinadora de voluntariat, Maribel Nieto.

...