Inici / Comunicació / Notícies
Notícies
17/10/2019

Les proves i intervencions programades per al 18 d’octubre es poden veure afectades per la vaga general convocada per a aquest dia.

...
14/10/2019

Les obres comencen avui i es tracta de la instal·lació d’uns mòduls prefabricats a la part posterior del centre. Amb la col·locació d’aquests nous mòduls, aquest CAP disposarà de quatre noves consultes mèdiques (en els mòduls hi haurà tres consultes i un despatx, i a l’edifici s’allibera un despatx que es converteix en consulta). S’ha estimat una durada de dos mesos per l’ ...

09/10/2019

L’artista explicarà com es va gestar i que ha significat aquesta escultura participativa realitzada per estudiants, voluntaris i usuaris de Salut Mental. L’acte se celebrarà a la sala d’actes de l’Hospital de Mataró a les 12.00 hores.

...
08/10/2019

La campanya per captar fons per a la disfàgia també es va presentar ahir a Mataró Audiovisual, en una secció de receptes per a persones amb problemes per empassar, que farà la nutricionista Alícia Costa i que s’emetrà cada quinze dies en el programa "Bon dia amb alegria".

...