Donem la benvinguda als nous residents

Més de 140 professionals estan fent actualment la seva residència al Consorci

Ahir es van incorporar 29 residents i 7 ho faran en els pròxims mesos, per cursar la seva especialitat en els diferents centres del Consorci. Un total de 36 professionals de medicina, infermeria, farmàcia i psicologia.

Amb aquestes noves incorporacions, el Consorci continua formant especialistes, des de l'any 1994 quan es va acreditar com a centre de formació especialitzada. Des de llavors, ha anat incorporant noves places de diferents especialitats, i la novetat d'aquest any és que comptem amb el primer resident de radiologia. Actualment, tenim 21 especialitats acreditades i són més de 140 els professionals que fan la seva residència en els diferents centres.

Els encarregats de donar-los la benvinguda oficial han estat el director de Planificació i Qualitat del Consorci, Andreu Aloy; la directora Mèdica, Mònica Ballester; la directora d'Infermeria, Daria Rubio, el director d'Atenció Primària, Emili Burdoy; la cap d'estudis de l'Hospital, Esther Mans i el cap d'estudis d'Atenció Primària, Juan Carlos Montero. Posteriorment, s'ha organitzat un esmorzar i els nouvinguts han pogut conèixer als diferents tutors, caps d'àrea i caps de servei.

A més de l'acte de benvinguda, els residents fan un curs d'immersió amb un ampli programa en el qual aborden diferents aspectes clínics, de formació i de recerca que seran bàsics durant la seva estada amb nosaltres.

Els futurs especialistes provenen de diferents regions de l'Estat espanyol, però també de països com Estat Units, Equador, Argentina, Portugal o Perú.

Algunes de noves incorporacions
Algunes de noves incorporacions
Acte de benvinguda
Acte de benvinguda

Galeria d'imatges